Header-Welkom.jpg

Informatie vakantieweken

Mindfulness in vakantiesfeer in het voor- en najaar

De vakantieweken in Frankrijk en Spanje gaan alleen door als een volledige groep van minimaal 8 personen zich hiervoor aanmeldt. Met die groep bepalen we dan samen hoe die mindful vakantieweek er uit gaat zien. Het handigst is om eerst  contact met me op te nemen op 06 24205955. Ik zie ernaar uit!


Misschien herken je dit?

Last van een vol hoofd, geen ruimte. Ons leven is niet zonder stress. Deadlines op het werk, kinderen of andere gezinsleden die je zorg en aandacht nodig hebben, een druk sociaal leven, werk wat niet af is en mee naar huis gaat. En als we even niets hoeven, checken we onze mail of sms’en we en ‘kijken’ tussendoor ook nog TV. We zijn voortdurend bezig en hebben nauwelijks een moment van rust.

Mindfulness in de zon, iets voor jou?  

plum zonnebloem 2

Een week lang genieten van de zon, een prachtige omgeving, stilte en lekker eten in Frankrijk of Zuid-Spanje en elke morgen werken aan jezelf met de training Mindfulness.
Iets voor jou, om zo voor je geestelijk en lichamelijk welzijn te zorgen?

Op aanvraag organiseer ik Mindfulness weken in het voor- en najaar voor groepen in het buitenland.

Ik heb zo’n prachtige plek gevonden in Frankrijk en in Andalusië/Zuid- Spanje, waar alles bij elkaar komt om er een onvergetelijke week van te maken.


Frankrijk: landgoed Cruon in Esclottes 

Mindfulness in frankrijk


Spanje: Cortijo Mangueta, Vejer de la Frontera

mindfulness zuid spanje


Spanje: landgoed Carramolo in El Gastor

Carramolo 5

Uitgebreide informatie over wat mindfulness nou precies is vind je hier: Wat is mindfulness?.