Header-daken.jpg

Vliegtickets & Autohuur

FRANKRIJK, landgoed Cruon te Esclottes:

Per vliegtuig (met afhaalservice* vanuit Cruon of huurauto op het vliegveld)

Transavia vliegt vanuit Rotterdam naar Bergerac

KLM/Air France vanaf Schiphol naar Bordeaux

Ryanair vanuit Brussel-Charleroi naar Bergerac

Per trein TGV (met afhaalservice* of huurauto bij het station)

Info: www.voyages-sncf.fr of
www.treinreiswinkel.nl

EIGEN VERVOER: Vanaf Parijs richting Bordeaux. 20 km voor Bordeaux de afslag Libourne. Daarna richting Bergerac (D936), St. Emillion, Ste. Foy la Grande, Duras, Esclottes.
GPS coördinaten: 44 42.584; 0 09.385 (TomTom)

AUTO DELEN: Ruim voor vertrek inventariseren we of er mensen zijn die van plan zijn om met eigen vervoer te komen en de auto willen delen met andere deelnemers. Benzinekosten delen met vier personen is tenslotte voordeliger dan met z’n tweeën of alleen.

images

*AFHAALSERVICE: Marianne en Steven bieden een afhaalservice vanaf de vliegvelden Bordeaux en Bergerac en het treinsstation. Voor info en kosten, kijk op:

www.unieke-groepsaccommodatie-in-frankrijk.com
Adres: Landgoed Cruon
47120 Esclottes
Frankrijk


ZUID-SPANJE,  

  • Cortijo Mangueta, Vejer de la Frontera: Marion y Luis Castrillon
  • Cortija Mangueta
  • Carretera Conil (Playa Del Palmar), S/N
  • 11150 Vejer De La Frontera

Zuid-Spanje, Carramolo in El Gastor,

  • Andrès en Pastora wonen als je het dorp El Gastor inkomt in het eerste huis rechts op de hoek. Ze hebben een loterijwinkeltje met klein café.

Vliegen op Sevilla is bij Transavia over het algemeen voordeliger dan vliegen op Malaga. Qua afstand om naar de kust te rijden is vliegen op Sevilla ook geschikter (plm 150 km en vanuit Malaga plm 200 km). De voordeligste prijzen vindt u bij:

www.transavia.nl
www.vueling.nl
www.ryanair.com

Mindfulness Transavia

Transavia vliegt vanaf Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven op Malaga en Sevilla.

Vueling Mindfulness

Vueling vliegt van voorjaar t/m najaar vanaf Amsterdam naar Malaga en Sevilla.

Vueling is geschikt voor lange mensen; beenruimte in de Airbussen A-320 van Vueling is aanmerkelijk groter dan in de Boeing’s 737 van Transavia en Ryanair.

Ryan Air Mindfulness

Ryanair vliegt zeer voordelig vanaf Düsseldorf-Weeze ( 30 km achter Nijmegen ) op Sevilla en Malaga. Ook vanaf Eindhoven vliegt Ryanair op Malaga. Ryanair vliegt ook vanaf Brussel/Charleroi op Malaga. Let bij Ryanair heel goed op het juist invullen van het boekingsformulier. Over een verkeerde letter kunnen ze enorm zeuren. Als bijvoorbeeld  de roepnaam ingevuld wordt  in plaats van de voornaam zoals die in het paspoort staat kunnen er ernstige financiële consequenties ontstaan, tot wel meer dan  € 100,- per geval.

Autohuur

Car Rent Mindfulness

In Malaga huren wij zelf meestal bij www.hellehollis.com
HelleHollis, van origine een Deense firma, is zeer betrouwbaar (helaas ontbreekt het daar nog al eens aan bij autoverhuurbedrijven), bieden een uitstekende service en hebben altijd een jong wagenpark omdat auto’s na 20.000 km verkocht worden.

In Sevilla heeft Hellehollis helaas (nog) geen vertegenwoordiging en we huren daar bij www.aurigacrown.es

Hertz, Avis en Europcar hebben ook een prima wagenpark maar zijn aanmerkelijk duurder.


AUTO DELEN ?

Ruim voor vertrek inventariseren we of er mensen zijn die dezelfde vlucht geboekt hebben en of je prijs stelt om combinaties te maken voor het vervoer van en naar het vliegveld. Een auto huren met vier personen is tenslotte voordeliger dan met z’n tweeën of alleen.

Bordje Mindfulness